2010-10-26

亞姐港澳特區六強鬼祟選出

今晚得閒無事在網上瀏灠一下選美新聞,赫然發現原來亞姐港澳特區今日已在亞視大埔總台選出六強,多次缺席亞姐活動既13號Barbie廖祉甯今日有「蒲頭」,可惜幸運之城沒有眷顧佢,六強不入,大熱倒灶!

是次亞姐選拔模式猶如五六十年代在麗池花園選香港小姐一樣,簡陋得很,只是自選泳裝見評判,然後換上便服等待宣布!  評判團包括幾位前亞姐,包括黎燕珊、羅霖、羅麗莎等,而入圍六強名單如下:

4號祁翼、5號萬嘉麗、6號李瑩瑩
9號陳明月、10號何婭、12號閔蘭

而一向以講野九唔搭八出位既Barbie姐卻無緣入決賽,有指她得悉被淘汰後扁咀黑面,而被問到落選後有否結婚打算時,卻突然淚如雨下,變臉速度令人驚奇!

唔知Barbie姐下次再有咩搞作呢?

原來Barbie只有5'3.5"高,不過身材幾好

入圍六強將會聯同亞洲其他城市14位佳麗共20位一同爭奪2010亞洲小姐后冠。





6 則留言:

匿名 提到...

個人見議.. 報導一下miss world 同 miss international 好喎..唔係好做左fun生活的二奶台..要爭做一哥ma.. 加油..

dty 提到...

求其、是但、騎呢、唉...

TT 提到...

@匿名: 各有各做啫, 取長補短, Fun台長有兩個女去選, 梗係由佢報道好啲啦, 我都要問佢拎相呀, 如果我呢邊又報道, 其實啲資料都係差唔多, 無謂重覆啦, 呵呵!

@dty: 其實我真係冇諗過係咁樣選出黎, 我諗衰極都有個pageant仔囉, 中華小姐內地選區都叫有個台有唔同環節啦!

ROBOCON 提到...

看樣子還以為 廖小姐 最少 5'6", 原來咁矮喎, 加上她的麻煩性格騎呢應對, 看來港姐唔選佢都損失不大.

亞姐靚女固然較多,但真的一直對她們興趣不大.

longy 提到...

i kinda like #5 man kar lei. she looks mixed and she is pretty cute!

barbie haha.. well im really tired of her so i dotn care about her placement lol. cant wait for miss japan, korea, thailand and so on!

good work tt, ganbare!

盧健揚 提到...

視頻語音聊天室
天下聊語音聊天室
愛聊語音聊天室
天下聊天室網址
天下聊
天下聊聊天室
網聊
農夫聊
冰心聊天室
視訊美女免費
免費視訊
維納斯免費視訊
免費一對多視訊
色男色女約炮網
久吧視訊聊天室網站
日本視訊聊天
日本視訊
日本視訊DX
同城交友約炮
約炮網站哪個好
交友網站約炮容易麼
交友約炮
58同城交友約炮
約炮
交友網站約炮指南
來約炮網
58同城交友
櫻花視訊聊天網
奇摩女孩真人交友視頻網
奇摩女孩視訊聊天網
真人免費視訊聊天室
免費視訊區一對多
台灣免費視訊女郎
玩美免費視訊
卡蜜兒免費視訊
外國免費視訊
月光之女免費視訊區
免費視訊115
女人的裸體真人秀
中教聯誼社
中日聯誼醫院
淘友社
姐妹聯誼會驚魂
美女穿褲襪視頻
褲襪美腳
褲襪美女視頻
無內褲襪美女圖片
玩美女人影音秀
美女影音生活秀
美女影音